Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
04.11.2016 / 19:30
Categoria d'Esdeveniment:

Exposició “CRIA. Ana Álvarez-Errecalde”

Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic

Comissària: Ana M Palomo, professora de la UVic-UCC

La creadora Ana Álvarez-Errecalde presenta una exposició fotogràfica a propòsit de la seva experiència sobre la maternitat. Habitualment treballa atorgant protagonisme al cos humà i les seves obres mantenen una íntima relació amb la feminitat, la maternitat i també alguns dels seus efectes col·laterals i socials. Álvarez-Errecalde ha basat bona part de la seva trajectòria artística en treballs pròxims a la seva intimitat i/o en experiències de col·laboració amb col·lectius lligats a reivindicacions femenines i altres d’adscrits a la denúncia social.

__

Ana Álvarez-Errecalde va néixer a Bahía Blanca, Argentina, i actualment viu a Barcelona. Els seus treballs artístics inclouen la fotografia, el vídeo i la instal·lació. S’han pogut veure obres seves
al Centre de Cultura Contemporània (CCCB) i al Centre d’Art Santa Mònica de Barcelona, al Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires (MALBA), al Dokumentarfilm de Kassel, etcètera. La seva obra forma part de col·leccions privades i ha tingut repercussió a mitjans escrits com La Vanguardia o El Periódico. També ha rebut molts premis per la seva labor artística. És mare de dos nens i una nena, que són la seva inesgotable font d’inspiració.

Activitat coorganitzada amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic Col·labora: Estudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació (GETLIHC)

Recinte
Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic
Rambla de Sant Domènec, 24, 08500 Vic, Barcelona + Mapa de Google